• 2120 Dunakeszi, Fő út 24.
  • optometeroptika@gmail.com
  • +3620 286 5999

SZOLGÁLTATÁSAINK

LÁTÁSVIZSGÁLAT

 

Sok ember azért halogatja a szemvizsgálatot, mert úgy érzi magát mint egy vizsgán, pedig ez egy kellemes élmény is lehet. Az általam alkalmazott új eljárás során

a ZEISS szemvizsgálati folyamatot betartva, felszabadultan, jólesően jutunk el a tökéletes látáskorrekcióig, mindezt úgy, hogy közben a legmodernebb digitális kivetítőt használom, mely sokkal precízebb mint a hagyományos olvasótáblák.

latasvizsgalat
polateszt

POLATESZT

 

A Polateszt egy olyan szemvizsgálati eljárás, amely az igazán rejtett eltérések kiszűrésére szolgál. Amikor az ezekből fakadó problémák felszínre kerülnek sokan nem is gondolnak arra, hogy a szemben keressék a hibát, vagy ha mégis, akkor egy látásvizsgálattal elintézik a dolgot. “Végigolvastam a táblát, tehát nem a szemem miatt fáj a fejem.”

SZAKTANÁCSADÁS

 

A digitális kor beköszöntével a nézési szokásaink gyökeresen megváltoztak. A szemet minden eddiginél több sugárzás és fokozott izommunka terheli nap mint nap.
A látással és magával a szemmel foglalkozó gyártók újabb és újabb fejlesztésekkel igyekeznek megfelelni a mai kor vizuális kihívásainak. Ennek eredményeképpen hatalmas mennyiségű termékkombináció áll rendelkezésre, a különböző helyzetekhez kötődő látásigények kielégítésére. Ezek közül a megfelelőt kiválasztani szakember nélkül lehetetlen.

szaktanacsadas
szemeszeti_szurovizsgalat

SZEMÉSZETI SZŰRŐVIZSGÁLAT

 

A látás romlása olyan dolog, ami előbb utóbb megoldást igényel. Az emberek nagy része ezzel a céllal tér be egy optikába, ahol szakképzett szemvizsgáló veszi kezelésbe.
Optometristaként elsődleges feladatom a szem fénytörési hibáinak felderítése, bemérése és a megfelelő korrekció felírása. Ezen túl azonban vannak olyan, teljes mértékben érintésmentes vizsgálatok, amelyek elvégzésével számos egyéb, esetleg nem is szemészeti betegség is kiszűrhető.

KONTAKLENCSE VIZSGÁLAT / BETANÍTÁS

 

A megfelelő kontaktlencse kiválasztása, illesztése és viselésének ellenőrzése kontaktológus szakember feladata.
A webáruházak megjelenésével ennek jelentősége sajnálatos módon háttérbe szorult. A nem körültekintő viselés és tisztítás, a kontroll hiánya rengeteg gyulladásos szövődményt okozott. Tehát, ahogy csökkent a kontaktlencse specialisták munkája, úgy nőtt a szemorvosoké. Az utóbbi időben ez a tendencia megfordulni látszik, mert újra egyre többen bízzák a feladatot szakemberre.

kontaktlencse
autizmusbarat

AUTIZMUSBARÁT ÜZLET

 

Az autizmus egy olyan fejlődési zavar, melynek számtalan megjelenési formája létezik.
Az autizmussal élők sajátságosan látják a világot, ettől olyan különösek. Máshogy dolgozzák fel az őket ért ingereket és sok mindent tőlünk eltérően értelmeznek. Nem jobban és nem is rosszabbul, hanem másként.